Risom     1500 elever siden 2000

Mere end 20 år som specialist i 1. gangs-erhvervelse til bil

"Har haft en fantastisk oplevelse hos Erik med super service, fremragende teori og køretimer". Gustav Hansen, Trustpilot

Kvalitet

=  tilfredse elever


Fra dag 1, har Erik Risom haft et princip om at levere høj kvalitet til den rigtige pris.

Den høje kvalitet kommer til udtryk i beståelses-procenterne og elevudtalelserne. 

Beståelsesprocenterne for de enkelte kørelærere bliver desværre ikke offentliggjort fra centralt hold; men køreprøve-booking-systemet gør det let for den enkelte kørelærer at dokumentere sine elevers resultater, og herforuden taler elevcitaterne og trustpilot anmeldelserne naturligvis også deres eget klare sprog. 

Ligesom anmeldelserne er den rigtige pris naturligvis fuldt tilgængelig her på siden. Grundtanken er; at et kørekort aldrig skal være dyrere end nødvendigt. Der er ingen grund til unødigt at skrue prisen op - bare fordi man kan.

Netop for at kunne tilbyde de rigtige priser, benytter Erik Risom udelukkende driftsøkonomiske biler, fornuftige teorilokaliteter, simpel indretning, begrænset markedsføring, betalbar revisor mv., og - ja - hjemmelavet hjemmeside, hvis nogen skulle være i tvivl. ;))

Det eneste, der aldrig er blevet sparet på, er kvaliteten i undervisningen. Derfor har elever fra Erik Risom også i alle årene leveret væsentligt bedre prøveresultater end gennemsnittet. (Der opgøres totalprocenter).  

Netop når der vælges at operere med de rigtige priser, er det ekstra nødvendigt at tilsikre, at kvaliteten også er i orden, da den rigtige pris naturligvis skal matche med den rigtige kvalitet. 


De små teorihold og en faglig engageret og fokuseret underviser er blandt de mest betydende elementer. - Som en sidegevinst til de små hold og den koncentrerede undervisning, så forekommer der ingen unødig støj i teorilokalet; men derfor - eller måske netop derfor - kan vi sagtens hygge os og ha' det sjovt.

Hos Risom går alle bestræbelser ud på at tilvejebringe dig de bedste færdigheder og gøre dig til en sikker bilist. - Og allerhelst indenfor lovpakkens rammer. 

Det er da sikkert muligt at gå på kompromis med kvaliteten uden at det ville blive bemærket; men det er så stor en tilfredsstillelse at gøre tingene ordenligt, at dette - også fremover - altid vil være tilfældet. For det handler om dig, din uddannelse, din sikkerhed og din beståelse. 

Dette opnås ved at signalere og udvise faglig professionalisme, seriøs tilgang blandet med humor og - ikke mindst - at give eleven ejerskab til sin uddannelse, hvilket langt de fleste vokser og udvikler sig ved. 

Når man giver alt, hvad man har, bliver alle omkring en bedre. Det forbillede har eleven stort brug for. Læreren skal hverken være ven eller kammerat. Han skal turde være den voksne leder, der guider eleven til selv at finde frem til sine egne krav og mål.  

Hvis der en sjælden gang imellem opstår en sund naturlig tvivl om metodens korrekthed, bliver den øjeblikkelig manet i jorden, når en elev siger noget i retning af: Hvorfor gør alle lærere ikke sådan?

Sådanne tilkendegivelser bliver kørelæreren endnu bedre af; ligesom eleven gør af den ros der løbende tildeles. - Eleven styrkes - samarbejdet styrkes - humoren inddrages - læringen vokser - kravene øges - rosen gives - osv.

- Og så vil det altid forblive et stort øjeblik, hver gang endnu en elev stiger bestået ud af skolebilen som nyudklækket bilist. 

Tilmeld

I nedenstående link kan du læse om kvalitetssikringen i 

"Foreningen af Frie Kørelærere" (FFK), 

hvor Erik Risom

- som den eneste lokale kørelærer - 

er medlem: 

Foreningen af Frie Kørelærere